Svi su na Wanda Metropolitanu večeras zviždali "izdajici"

Paklen doček

Svi su na Wanda Metropolitanu večeras zviždali "izdajici"

Edmir Škorić

Atletico Madrid je večeras ugostio Granadu u 1. kolu španske La Lige, a na stadionu Wanda Metropolitano priređen je "doček" za Portugalca koji želi što prije da ode iz Atletica.

Joao Felix je meč počeo na klupi, ali nije mu bilo jednostavno kada je spiker izgovorio njegovo ime, a kompletan stadion počeo da zviždi.

To nimalo ne čudi, s obzirom da je ne tako davno Portugalac izjavio kako mu je želja da obuče dres Barcelone.

"Volio bih da igram za Barcu. Barcelona je oduvijek bila moj prvi izbor i volio bih da dođem u taj klub. To je moj san od djetinjstva. Ako se dogodi, biće ostvarenje mojih snova", priznao je u ekskluzivnom razgovoru Fabriziju Romanu ofanzivac Atletica ranije ovog ljeta.

Oglasi

23-godišnji Felix je bio zlatni dečko svjetskog nogometa, ali mu ne ide u posljednje vrijeme. Zabio je samo četiri gola u 20 nastupa za Chelsea tokom posljednje posudbe u Premier ligi.

U Atletico je došao iz Benfice 2019. godine, a za madridski tim je u 96 mečeva postigao 25 golova i 14 asistencija u La Ligi.

On je i dalje u Madridu, ali samo je pitanje vremena kada će promijeniti sredinu.

Barcelona svim silama želi dovesti Joao Felixa, prenosi Goal, a naročito nakon njegove izjave u kojoj je otvoreno poželio da nosi dres Katalonaca.

Spominje se u posljednje vrijeme "trade" između Barce i Atletica, gdje bi Ansu Fati krenuo put španske prijestolnice, dok bi Felix dobio priliku da ostvari vlastite snove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga, portugalskog reprezentativca "šmekaju" klubovi iz Saudijske Arabije i mame ga bogatim ugovorom, pa ostaje da se vidi šta će biti od svega.

Ono što se sada čini izvjesnim, niko u Atleticu ne želi da on nosi crveno-bijeli dres, a to je bilo jasno večeras kada mu je spiker izgovorio ime...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti