Očajni United ponudio 135 miliona za igrača koji ne vrijedi ni blizu, odmah su dobili odgovor

Đavoli su u krizi

Očajni United ponudio 135 miliona za igrača koji ne vrijedi ni blizu, odmah su dobili odgovor

A. Čaušević

Još jedna revolucija na Old Traffordu nije donijela ništa dobro. 

U uvodna dva meča nove sezone Manchester United je upisao dva poraza. Posebno bolan je bio onaj drugi od Brentforda sa 4:0.

Uoči nove sezone na mjesto trenera doveden je Erik Ten Haag, ali izgleda da ovaj odlični trener tek postaje svejstan gdje je došao.

Prijelazni rok još nije završen pa u Unitedu vjeruju da koliko-toliko mogu popraviti situaciju sa dovođenjem nekolicine igrača.

Ipak, bez obzira na silni novac i astronomske ponude čini se da i sami igrači nisu zainteresovani za dolazak u redove ovog posrnulog velikana.

Posljednju odbijenicu Manchester Untied je dobio u srijedu kada su predstavnici ovog kluba zakucali na vrata Atletico Madrida.

Oglasi

Naime, Đavoli su ponudili nevjerovatnih 135 miliona eura za Joao Felixa koji ruku na srce ne vrijedi ni približno tom iznosu.

Felix kotira kao jedan od najboljih mladih igrača svijeta, ali definitivno još uvijek nije taj nivo i neko ko pravi očiglednu razliku na terenu pa da bude plaćen toliki novac.

Iz Atletica su bez puno razmišljanja odbili ovu ponudu te su engelskom klubu jasno poručili da ako žele Portugalca neka isplate klauzulu od 350 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, United pokušava dovesti još jednu zvijezdu iz španske prijestolnice, u pitanju je odlični defanzivni vezni, Realov Casemiro.

Neke informacija govore da Brazilac nije zatvorio vrata Đavolima i da bi transfer mogao biti realizovan brže nego što se to misli. To i ne dolazi kao iznenađenje pošto Englezi iskusnom fudbaleru nude 10 miliona eura godišnje, duplo više nego što zarađuje u Realu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi