Mama je precijenila voljenog sina
Foto - Twitter

Rabiot ostaje u Juventusu

Mama je precijenila voljenog sina

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Adrien Rabiot (27) neće postati novi član Manchester Uniteda.

Vezni fudbaler Juventusa proteklih dana je pregovarao s rukovodstvom Crvenih đavola, ali na kraju je zbog prevelikih zahtjeva njegove majke Veronique, United odustao od transfera.

United i Juventus postigli su dogovor oko transfera. Međutim, Veronique je kao i mnogo puta ranije odlučila da se umiješa u transfer svog sina i na kraju je sve stopirano jer je jednostavno precijenila vrijednost.

Mama Veronique je za svog 27-godišnjeg sina tražila ogromnu platu od tima iz Manchestera. Navodno je cifra koju su željeli čak 200.000 funti na sedmičnom nivou.

U Unitedu međutim smatraju kako Rabiot ne vrijedi baš toliko novca. Odlučili su da stopiraju transfer i da se okrenu drugim opcijama i vidjet ćemo hoće li je uspjeti naći.

Povezuju se Crveni đavoli s brojnim fudbalerima. Navodno su spremni izdvojiti ogromnu cifru za zvijezdu Reala Casemira i ostaje nam da čekamo rasplet situacije na Old Traffordu.

Oglasi

Rabiot će s druge strane ostati u Juventusu. Tamo neće imati previše prilike za igru kod Massimiliana Allegrija, ali plata od sedam miliona eura uvijek bude redovna i on se ne buni da većinu utakmica Stare dame odgleda s tribina.

Rukovodstvu Stare dame mama Veronique je već poručila kako njen sin nema namjeru da smanji primanja, pa ga i neće često gledati na terenu.

Adrien Rabiot je već tri godine član Juventusa. Stigao je 2019. godine iz PSG-a, gdje je i ponikao i za čiji je prvi tim nastupao čak sedam godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S PSG-om je Rabiot osvojio brojne trofeje u Francuskoj. Nastupio je ukupno 227 puta i postigao je 24 pogotka.

U Torinu je s druge strane osvojio jednu titulu prvaka, Kup i Superkup Italije i u 129 odigranih utakmica postigao je šest pogodaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emrahhv
Prevara od igrača
4 1
DamirT
Pa nisu ni u Manchesteru toliko ludi da ovoj prevari od fudbalera daju 200 hiljada sedmicno hahahahah.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti