Joau Felixu prijeti čak 12 utakmica suspenzije zbog onoga što je rekao sudiji

Portugalac pretjerao

Joau Felixu prijeti čak 12 utakmica suspenzije zbog onoga što je rekao sudiji

E. Škorić

U subotu je Atletico Madrid odigrao meč bez golova protiv Athletic Bilbaa (0:0).

Madriđani su u meču petog kola španske La Lige osvojili samo bod, no i dalje nemaju poraz i trenutno su sa 11 bodova na vrhu tabele.

Felix je jučerašnju utakmicu počeo kao rezervista, ali je u 60. minuti ušao umjesto Angela Corre, no nije se proslavio, štaviše.

U 78. minuti je Felix zbog udaranja laktom dobio žuti karton, a onda nakon prigovora crveni. Navodno je glavnom sudiji Manzanu rekao da je lud, zbog čega ga očekuje žestoka kazna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mediji u Španiji smatraju da bi zbog takve uvrede na račun sudije mogao biti kažnjen od četiri do 12 utakmica neigranja, što bi zaista bio pravi šok i za Portugalca, ali i za Diega Simeonea i njegovu ekipu.

Top Komentari

Ecosport
Manzano je Realov vjerni sudija, a pošto je Atletico krenuo dobro u ovu sezonu, Tebas je sa sudijama odlučio da sve pripremi za Real. Tako da se očekuje dominacija i lagano osvajanje lige za Real. Jednostavno je tako. Barcelona nema šansi nikakvih. Ostali klubovi su takođe tanki.
1 8
NodzeRM
Ja ba a proslo kolo 10 min. nadoknade igralo se dok Atletico ne da gol
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi