Joao Felix saznao kaznu zbog vrijeđanja sudije

Bolje nego što je mislio

Joao Felix saznao kaznu zbog vrijeđanja sudije

E. Škorić

Portugalski reprezentativac Joao Felix dobro je prošao.

Felix je, podsjetimo, protiv Athletica za nepunih minutu dobio dva žuta kartona - prvi zbog oštrog starta, a drugi jer je sudiji Gilu Manzanu kazao da je "lud".

Mediji u Španiji iščekivali su konačnu kaznu za napadača Atletica, a neki su smatrali da bi mogao da bude kažnjen i sa 12 utakmica suspenzije.

Međutim, danas je saopšteno da će Felix biti kažnjen sa "samo" dvije utakmice, pa neće igrati večeras u gostima kod Getafea i za vikend protiv Alavesa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

21-godišnji Portugalac je ove sezone upisao samo dva nastupa u La Ligi i bez konkretnog učinka u dresu Atletica, a jedan nastup ima i u Ligi prvaka. Prošle sezone je na 31 ligaški meč postigao sedam golova uz pet asistencija, dok je u Ligi prvaka te sezone postigao tri gola na osam nastupa.

Top Komentari

Klicko
Da si igrac r madrida samo bi sa opomenom prosao,tako to ide u spaniji :)
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi