Poznati fudbaler namjerno loptom gađao lijepu novinarku, njena reakcija je bila iznenađujuća

Nije se prepala

Poznati fudbaler namjerno loptom gađao lijepu novinarku, njena reakcija je bila iznenađujuća

Admin Čaušević

Do sada je viđen mali milion slučajeva kada novinare tokom izvještavanja zadesi neplaniran problem. 

Na fudblaskim stadionima vrlo su česte pojave da novinari ili novinarki koji izvještavaju sa terena budu pogođeni loptom. Obično se se to dešava tokom zagrijavanja timova.

Jedna takva scena i viđena je prije utakmice 2. kola Lige prvaka između Shakhtara i Celtica koji se igrao na stadionu u Varšavi.

Kada se pripremala da se uključi u program, Joe Hart, poznato golmansko ime je namjerno gađao lijepu novinarku loptom.

Na snimku se može vidjeti da nekadašnji golman Manchester Cityja namjerno gađa novinarku, te poslije toga upućuje izvinjenje.

Oglasi

Mora se priznati i da je novinarska djelovala veoma snalažljivo. Kada je osjetila udarac samo se iznenađujuće nasmijala na sve što se upravo desilo.

Inače, utakmica u Poljskoj je okončana rezultatom 1:1. Škoti su poveli augogolom Bondarenka, dok je za prvaka Ukrajine gol postigao Mudryk.

Upravo se za primljeni gol može kriviti upravo Hart koji se loše postavio te je olako primio gol za izjedančenje. Šta se desilo pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj 35-godišnjak je u Celtic stigao prošlog ljeta i postao je "jedinica" škotskog prvaka nakon što je imao niz avantura za zaborav u Tottenhamu, Burnleyu i West Hamu.

Bh. javnosti je poznat po tome što je dugo godina dijelio svlačionicu sa Edinom Džekom dok je bh. kapiten nosio dres Manchester Cityja.

Top Komentari

E.Car
Ko kaže da se loše postavio!?!?!?!
2 0
Mele
Ova djevojka je bas lijepa i zgodna, radi na Norveskom Tv2 sport kanalu,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi