Joe Hart ove zime seli kod Davida Beckhama?

Ponuđen mu ugovor u Inter Miamiju

Joe Hart ove zime seli kod Davida Beckhama?

Nekadašnji engleski reprezentativni golman Joe Hart mogao bi ove zime otići u MLS ligu. 

Kako javlja britanski The Sun, prvi čovjek novopečenog kluba Inter Miamija David Beckham ponudio je ugovor Hartu koji će vjerovatno biti prihvaćen.

Ovaj 32-godišnji golman već neko vrijeme ima problema u karijeri, a trenutno je tek treći izbor na golu Burnleyja i jasno je da će morati potražiti novu sredinu.

Dolaskom u Inter Miami Hart bi konačno dobio priliku da brani u prvoj postavi, a Beckham bi lagano počeo sklapati kockice svog tima koji će premijerno nastupiti u najvišem rangu američkog fudbala.

Inače, Hart i Beckham su svojevremeno bili saigrači u reprezentaciji Engleske i sigurno će se lako dogovoriti oko detalja ugovora.

Hart je ove sezone upisao samo jedan nastup i to u Carabao cupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi