Srela Terryja u šopingu, a onda za njega imala neobičan zahtjev: "Tražile su da ga slikaju, onda..."

I on je bio iznenađen

Srela Terryja u šopingu, a onda za njega imala neobičan zahtjev: "Tražile su da ga slikaju, onda..."

Endin Čaušević

John Terry je u svojoj karijeri od fanova imao raznih zahtjeva, ali je jedna mama uspjela sve to da nadmaši.

Naime, nekedašnji igrač Chelseaja je prije nekoliko godina bio u jednoj radnji odjeće u Birminghamu gdje su ga mnogi prepoznali i odlučili da se fotografišu s njim.

Njega je prepoznala i jedna gospođa koja je u radnji bila sa svojom sestrom, te je odlučila da priđe Terryju. Nekadašnji fudbaler je mislio da će se oni fotografisati s njim ili zatražiti autogram, ali se to nije desilo.

Naime, žena je prišla Terryju i pitala može li ga uslikati na šta je pristao jer je vjerovao da će se one s njim slikati.

Međutim, kada je shvatio da je ona uslikala samo njega kako stoji u radnji bilo mu je zaista čudno. Nakon toga žena se zahvalila i pustila ga da ode, a onda je poslala fotografiju svojoj kćerki.

Ona je kćerki napisala da je srela Terryja u radnji, ali ni njemu nije bilo jasno zašto se ona nije fotografisala s njim kada je već imala priliku.

"Pogledaj na koga smo ja i tetka Pam naišli danas u M&S radnji", napisala je uz fotografiju, a njena kćerka je sve to na kraju objavila na društvenim mrežama i objasnila je šta se desilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moja mama i tetka su srele Terryja dok je bio u šopingu, tražile su fotografiju i pustile ga da pozira sam dok su ga uslikale. Umirem...", napisala je Amy, te je dobila više od 27.000 reakcija na svoju objavu na Twitteru.

Top Komentari

emanuelmacron
strasno je -bote, nemogu da vjerujem
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi