John Terry ponovo bez kluba

Napušta Aston Villu

John Terry ponovo bez kluba

Endin Čaušević

Iskusni engleski fudbaler John Terry prošlog ljeta odlučio je napustiti Chelsea i karijeru nastaviti u dresu Aston Ville.

Terry je s Aston Villom stigao na korak od povratka u Premiership, ali na kraju nisu uspjeli jer su u finalu doigravanja poraženi od Fulhama. Iako je iskusni defanzivac pružio dosta dobre partije u dresu Ville na kraju je odlučio da napušta klub.

Aston Villa je zvanično potvrdila na svojoj stranici da je Terry odlučio da neće ostati u ovom klubu nakon što mu istekne jednogodišnji ugovor. Još uvijek nije poznato da li je Terry odlučio završiti karijeru ili će je nastaviti u nekom drugom klubu.

"Želimo objaviti da će John Terry napustiti klub ovog ljeta. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio u ovoj sezoni. Pokazao je da je pravi lider i sve ono što smo očekivali od njega. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere", poručili su iz Aston Ville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti