Odbij ako možeš: Stigla velika ponuda za Terryja, iz prve pogađate odakle!

Saudijci žele i njega

Odbij ako možeš: Stigla velika ponuda za Terryja, iz prve pogađate odakle!

Eldar Ganibegović

John Terry trenutno radi u Chelseajevoj Akademiji, no ima ponudu za nastavak trenerske karijere. Bio bi po prvi put šef stručnog štaba, a nije teško pogoditi odakle ponuda dolazi.

Saudijska Arabija radi ono što je nekada pokušavala Kina, samo u mnogo većem obimu. Dolaskom Cristiana Ronalda zimus, počele su pristizati velike fudbalske zvjezde u ovu zemlju.

Za ogromne količine novca u Saudijsku Arabiju su stigli igrači poput Benzeme, Neymara, Kantea, Manea, Brozovića i mnogih drugih zvijezda, a tu su i dva bh. reprezentativca, Cimirot i Šehić.

Osim što u ovoj azijskoj zemlji žele što više velikih fudbalera, žele i zvučna imena kada su u pitanju trenerske pozicije.

Tako je jedan klub iz Saudijske Arabije sada bacio oko na Johna Terryja, koji trenutno radi kao član štaba u Akademiji Chelseaja gdje je kao igrač stekao status legende. 

Poznati stručnjak za transfere, Nicolo Schira napisao je na društvenim mrežama da je Al Shabab započeo pregovore sa Chelseajem za Johna Terryja.

Oglasi

Al Shabab je nakon pet kola u Saudi Pro ligi na 17. mjestu sa samo dva osvojena boda i promjene u ovom timu su neophodne.

Kada je u pitanju Terryjeva trenerska karijera, on radio je kao asistent u Aston Villi Deanu Smithu i Marku Delaneyju, te kao asistent Deanu Smithu u Leicesteru, a između ta dva i nakon posla u Leicesteru radio je u Chelseaju. 

Sada ima ponudu za prvi posao kao šef stručnog štaba, a poznavajući Saudijce, ponuda je sigurno astronomska. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi