Na tribinama Stamford Bridgea uočena "navijačica sa najboljim grudima"

Imala je čime da se pohvali

Na tribinama Stamford Bridgea uočena "navijačica sa najboljim grudima"

Edmir Škorić
Teme:

U subotu je Chelsea imao imperativ pobjede nad Nottingham Forestom, ali je na kraju neočekivano poražen sa 1:0.

Nakon dobrog boda protiv Liverpoola, nesretnog poraza od West Hama, Chelsea je slavio protiv Lutona, pa zatim i Wimbledona u liga kupu.

Cilj Mauricija Pochettina bio je da njegov tim na reprezentativnu pauzu ode sa tri boda i u dobrom raspoloženju. Plavci su dobro otvorili meč, naredali nekoliko šansi, ali Elanga na početku drugog dijela pogađa za šok domaće publike.

Najveću šansu za Plavce imao je Nicolas Jackson, ali je u 83. minuti promašio nemoguće i Chelsea je na kraju doživio potpuno neočekivan poraz na svom terenu.

Među brojnim ljubiteljima nogometa na Stamford Bridgeu isticala se jedna navijačica, koju je kamera snimila u jednom trenutku, a jasno je zbog čega je režiser upravo nju prikazivao u kadru.

Oglasi

Ova atraktivna djevojka istakla je svoje bujno poprsje i ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, a Chelseajevi navijači su upravo u njoj tražili utjehu.

"Poraz boli, ali kada ovo vidite, sve je nekako lakše", napisao je jedan od navijača londonskog kluba, dok je drugi dodao da "zbog ovakvih stvari sam nogomet ponekad ode u drugi plan".

"Ovo je definitivno navijačica sa najboljim grudima. Ko je ova žena?", takođe je jedan od komentara.

S obzirom da je na sebi imala crvenu košulju, čini se da se radilo o navijačici Nottingham Foresta, koju je kamera i prikazala upravo nakon gola Elange.

Oglasi

Nottingham Forest ponovo za cilj ima ostanak u ligi, a nakon četiri kola ima šest bodova i navijači su zadovoljni takvim početkom sezone. Osim Chelseaja, savladali su i Sheffield United, dok su poraze doživjeli od Arsenala i Manchester Uniteda u gostima, gdje se realno takvo što i očekivalo.

Ovaj tim dočekuje Burnley u posljednjem kolu i ima priliku za nove bodove, budući da se radi o ekipi koja je zakovana za dno tabele bez ijednog boda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se tiče Chelseaja, nakon reprezentativne pauze gostovat će Bournemouthu, ali četiri boda iz četiri meča zaista su prava katastrofa za Pochettina koji je ovog ljeta dobio jedan potpuno novi tim kojem će jasno trebati vremena da se uigra.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi