Poznati trener pokušao ući u helikopter, a zatim je sve krenulo po zlu
Foto - Screenshot

Jorge Jesus imao dosta sreće

Poznati trener pokušao ući u helikopter, a zatim je sve krenulo po zlu

Midhat Šljivak

Poznati portugalski stručnjak Jorge Jesus (67) novi je trener turskog velikana Fenerbahčea.

Jesus je nakon sezone u Benfici odlučio prihvatiti ponudu istanbulskog tima i jučer je doputovao u Tursku gdje će biti zvanično predstavljen.

Po dolasku u Istanbul umalo je došlo do nesreće. Iskusni trener je pokušao ući u helikopter s koferom, izgubio je ravnotežu i umalo je pao.

Srećom, tu je u blizini bio čovjek koji je zadužen za sigurnost. Uspio je uhvatiti Jesusa i vjerovatno je spriječio neku težu povredu.

Portugalcu nije dobro krenulo u Istanbulu. Ipak, u Feneru se nadaju da će biti mnogo spretniji u poslu kojeg bude obavljao jer se od njega očekuju velike stvari.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahče silno želi titulu prvaka Turske koju su zadnji put osvojili 2014. godine i Jesusa vide kao idealnog čovjeka da je donese u ovaj klub. Ovaj 67-godišnji trener je s Fenerom dogovorio dvogodišnji ugovor vrijedan šest miliona eura po sezoni.

Jorge Jesus je u bogatoj karijeri radio za brojne portugalske klubove. Najviše se zadržao u Benfici, a radio je još za Bragu, Sporting te brazilski Flamengo.

Top Komentari

HarisADP
Starost žalost
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi