Jorginho želi napustiti Chelsea, ima dvije sjajne ponude, ali želi samo u jedan klub

Želja mu je povratak u Napoli

Jorginho želi napustiti Chelsea, ima dvije sjajne ponude, ali želi samo u jedan klub

Esmer Oštraković

U januaru nas sasvim sigurno očekuju neki sjajni transfer, a to je već pokazao Liverpool koji je doveo Codyja Gakpa iz PSV-a.

Osim transfera, u januaru će igrači koji ulaze u posljendjih šest mjeseci ugovora moći pregovarati sa timovima i dogovoriti sebi transfer za kraj sezone.

Upravo to želi uraditi i Jorginho, nogometaš Chelseaja, koji ne želi više da ostane u ovom klubu i želi promjenu sredine.

Tri kluba su navodno već stupila u kontakt sa njegovim menadžerom, ali Jorginho ima jednu želju koja je posebna, a to je tim koji ima prednost u odnosu na sve.

Radi se o povratku u Napoli, tim u kojem je eksplodirao i koji mu je osigurao transfer u Chelsea i karijeru kakvu ima.

Spreman je Jorginho da se odrekne velikih primanja koje ima u Chelseaju kako bi se vratio u Napoli i tamo igrao još nekoliko godina, te završio karijeru.

Ipak, za njega su interes pokazala još dva kluba. Radi se o Newcastleu koji bi ga rado doveo i tako zadržao u Premiershipu.

Ima Jorginho opciju da na kraju sezone ode u Španiju, jer ga kako navode engleski mediji, Barcelona želi dovesti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da vidimo šta će na kraju biti, ali Spalletti je navodno itekako sretan što Jorginho želi doći, te je već razgovarao sa predsjednikom Napolija o svemu tome.

Jorginho bi naravno bio veliko pojačanje za Napoli, posebno jer je to klub u kojem je stasao kao nogometaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi