Jorginho: Nisam gledao Svjetsko prvenstvo, nije me zanimalo

Čudan odgovor nogometaša Chelseaja

Jorginho: Nisam gledao Svjetsko prvenstvo, nije me zanimalo

Esmer Oštraković

Svjetsko prvenstvo koje se igralo u Kataru završeno je u nedelju i to pobjedom Argentine protiv Francuske nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Cijeli svijet pratio je Mundijal, a posebno se tu misli na finalnu utakmicu koja je naravno izazvala veliku pažnju.

Ipak, jednog čovjeka navodno Svjetsko prvenstvo nije zanimalo, a radi se o veznjaku Chelseaja i Italije, Jorginhu.

Njegova reprezentacija nije nastupila na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, a razlog je eliminacija u baražu.

Jorginho navodno nije bio previše zainteresovan za Svjetsko prvenstvo, a gledao je tek nekoliko utakmica i to ih je dugo birao.

"Bilo je veoma teško, posebno na početku. Nisam gledao utakmice, bilo mi je baš teško", rekao je Jorginho na početku, te je dodao:

"Družio sam se sa porodicom. Gledao sam samo par utakmica i to kada su igrali moji prijatelji, ali nisam znao tačno vrijeme početka, pa nisam gledao cijele utakmice", kazao je Jorginho.

Kazao je Jorginho da ga je zainteresovala tek završnica Mundijala.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Nisam htio da gledam, jednostavno me nije zanimalo. Tek nekoliko utakmica na kraju mi je privuklo pažnju", završio je veznjak Italije.

Jasno je da je glavni razlog taj što on nije nastupio na Svjetskom prvenstvu, te ga nije previše zanimalo šta će se događati na cijelom takmičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi