Još dvojica igrača Juventusa dobila dozvolu za napuštanje Italije

Vratili se u Brazil

Još dvojica igrača Juventusa dobila dozvolu za napuštanje Italije

E. Čaušević

Za fudbalere Juventusa prije nekoliko dana završen je karantin, a mnogi igrači odlučili su se vratiti svojim kućama.

Igrači Stare dame morali su dvije sedmice u karantin nakon što se ispostavilo da je Daniele Rugani zaražen koronavirusom. Nakon njega pozitivni su bili još Blaise Matuidi i Paulo Dybala.

Na svu sreću više nije bilo zaraženih u redovima Stare dame, a igrači su prije nekoliko dana završili boravak u izolaciji. Većina njih odlučila je da napusti Italiju nakon toga.

Italijanski mediji su potvrdili da su Alex Sandro i Danilo dobili dozvolu kluba da napuste Torino i da se vrate u Brazil. Oni su odradili karantin i nisu imali nikakve simptome, te su dobili dozvolu da idu kuću.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored njih to su prije uradili Douglas Costa, Miralem Pjanić, Gonzalo Higuain i Sami Khedira koji nisu kompletirali karantin, ali su dobili dozvolu od kluba za napuštanje Italije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi