Još jedan bh. fudbaler u Seriji A?

Igra odlično u Turskoj

Još jedan bh. fudbaler u Seriji A?

Kolonija bh. fudbalera u Seriji A mogla bi od naredne sezone biti brojnija za Aldina Čajića.

Ovaj nekadašnji mladi reprezentativac BiH već nekoliko godina nastupa u Turskoj, a partije koje je u aktuelnoj sezoni pružao u dresu Istanbulspora mogle bi mu donijeti transfer u Seriju A.

U italijanskim medijima pojavila se informacija da 27-godišnjeg vezistu prati Genoa čiji predsjednik Enrico Preziosi želi pojačati ekipu u svim dijelovima, a upravo Čajić je među onima koji se nalaze na popisu želja.

Ne čudi to ako se uzme u obzir da je Čajić u ovoj sezoni kao vezni igrač uspio postići osam pogodaka, što ga čini najboljim strijelcem Istanbulspora, a Genoa nije jedina koja ga ima na radaru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Za bh. fudbalera su još zainteresovani Sivasspor, Royal Atwerp i Feyenoord", navodi se.

Također, dodaje se da su za Čajića već stizale neke ponude u iznosu od 500.000 eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi