Šehić o planovima za nastavak karijere: Znam da me žele, ali ja sam broj jedan u BiH i moram braniti
Foto - EPA

Bh. golman želja velikana

Šehić o planovima za nastavak karijere: Znam da me žele, ali ja sam broj jedan u BiH i moram braniti

M. Šljivak

Ibrahim Šehić uspio je s ekipom Erzuruma ući u tursku Super ligu.

Prvi golman reprezentacije BiH tako je završio epizodu u ovom klubu. Ugovor mu je istekao i on bi prema svemu sudeći karijeru mogao nastaviti negdje drugo.

Povezuje se 31-godišnji Šehić s mnogim klubovima. Prije svega su tu Galatasaray i Bešiktaš, a bh. čuvar mreže se oglasio po tom pitanju.

"Imat ću pet-šest dana odmora i razmislit ću. Prvo ću razgovarati sa Erzurumsporom, oni su mi prioritet", rekao je Šehić i dodao je:

"Čuo sam da su Galatasaray i Bešiktaš zaintersovani za mene. Znam da ima pregovora, to su veliki klubovi, ali ja sam broj jedan u Bosni i Hercegovini i želim konstantno braniti", istakao je on za Haber.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Priznaje da bi volio da bude saigrač sa Fernandom Muslerom (Galatasaray).

"Žao mi je zbog onog što mu se desilo (lom noge). Sjajan je golman, odličan momak i želim mu da se vrati što jači. Svi ga poštuju, ima veliki broj tofeja i volio bih raditi s njim. Možemo osvojiti brojne trofeje skupa", istakao je Šehić.

Top Komentari

Ende
Ti si broj 1 zahvaljucu medijskoj masineriji.... realno, nikakav golman koji ne moze dalje od žlj klubova.
4 11
Mele
Da ima Raiolu za menadzera, u velikana bi ga iz Qarabaga prodao za 30 miliona bar...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti