Još jedan 'objektivan' odgovor na pitanje ko je najbolji igrač svijeta

Son ima svoje mišljenje

Još jedan 'objektivan' odgovor na pitanje ko je najbolji igrač svijeta

Koreanski fudbaler Son Heung-Min još jedan je u nizu fudbalera koji je dao subjektivan odgovor na pitanje ko je najbolji igrač svijeta. 

Kao što znamo, većina igrača će za najboljeg igrača na svijetu odabrati onog s kojim trenutno igra ili s kojim su igrali, a Son smatra da je na svijetu najbolji Harry Kane, njegov saigrač iz Tottenhama.

Kane je povrijeđen već nekoliko sedmica i Tottenhamu će sigurno biti teško bez njega, a tako smatra i Son.

"Kane je veoma važan fudbaler za Englesku i Tottenham jer je najbolji igrač svijeta", započeo je Son i nastavio: "To je fudbal, nekada se dese povrede, a mi moramo da nastavimo bez njega. Tužno je to, ali ostali igrači moraju biti spreni. Nisam kao Kane, ali trudim se da treniram svaki dan i to mi je šansa da uradim nešto dobro. Dokazao sam se mnogo puta otkad sam ovdje, sretan sam i uživam", rekao je Son.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Koreanac također igra sjajnu sezonu jer je do sada postigao 18 golova na 44 utakmice, a dodao je i devet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti