Još jedan potpis na Anfieldu: James Milner produžio ugovor!
Foto: EPA

Ostaje među Redsima

Još jedan potpis na Anfieldu: James Milner produžio ugovor!

M. Šljivak

Nakon što je danas menadžer Jurgen Klopp produžio saradnju do 2024. godine, Liverpool je objavio kako će u klubu do 2022. godine ostati i James Milner.


Iskusni 33-godišnji fudbaler potpisao je novi ugovor sa Redsima i u dresu ekipe sa Anfielda ćemo ga gledati i u naredne tri godine.

Milner je stigao 2015. godine iz Manchester Cityja. Poznat je kao veoma zahvalan igrač, pa je tako često znao odigrati ključne poteze u nekim utakmicama.

Ukupno je odigrao 198 utakmica za Liverpool i postigao je 25 golova, a sa ovim klubom je osvojio Ligu prvaka i UEFA Superkup.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Al čojk ima vrat **** sve!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi