Još jedna zvijezda Juventusa pozitivna na koronavirus!

Matuidi nakon Ruganija

Još jedna zvijezda Juventusa pozitivna na koronavirus!

Edmir Škorić

Nakon Danielea Ruganija, pozitivan na koronavirus je i veznjak Juventusa Blaise Matuidi.

Juventus je večeras objavio kako je Matuidi odradio testove koji su pokazali pozitivnost na COVID-19.

"Igrač je, od srijede 11. marta, u dobrovoljnoj kućnoj izolaciji. I dalje će ga se pratiti i slijedit će isti režim. Dobro je i bez simptoma", objavio je klub.

Rugani je bio prvi igrač Serie A koji je 11. marta pozitivno testiran navirus, a tada je Juve poslao 121 svog člana na kućnu izolaciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mnogi igrači u Italiji su zaraženi - sedmorica iz Sampdorije, trojica iz Fiorentine i evo sada imamo dvojicu iz Juventusa, ali postoji strah da će se broj povećati s obzirom da pandemija koronavirusa ne posustaje u Italiji.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

payron
**** vas virus vise
1 2
AmirTenk
po naslovnoj se ne vide nikakvi simtomi, sta sve ne lupaju ovi portali...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi