Još jedno ime na spisku Dušana Bajevića

Hotić dobio poziv

Još jedno ime na spisku Dušana Bajevića

A. Beganović

Vezni fudbaler belgijskog Cercle Brugge, Dino Hotić, naknadno je dobio poziv od selektora našeg nacionalnog tima za naredne reprezentativne akcije.

Dušan Bajević je danas objavio imena igrača na koje računa za naredne tri utakmice reprezentacije, a na spisku nije bilo Hotića koji u Cercle Bruggeu pruža dobre partije. Međutim, na adresu ovog nekadašnjeg fudbalera Maribora, danas je stigao Bajevićev poziv.

Podsjetimo, ovaj veznjak je u dosadašnjem dijelu belgijskog šampionata postigao dva pogotka, a sinoć je u porazu u gradskom derbiju od Club Bruggea upisao asistenciju.

Za utakmice sa Sjevernom Irskom, Holandijom i Poljskom pozvani su ovi igrači:

Golmani: Ibrahim Šehić, Asmir Begović, Jasmin Burić, Kenan Pirić.

Odbrana: Ermin Bičakčić, Siniša Saničanin, Ervin Zukanović, Sead Kolašinac, Eldar Ćivić, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Branimir Cipetić, Darko Todorović, Advan Kadušić.

Vezni red: Rade Krunić, Stjepan Lončar, Miralem Pjanić, Gojko Cimirot, Amir Hadžiahmetović, Amer Gojak, Dino Hotić, Deni Milošević, Haris Hajradinović, Benjamin Tatar.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Napad: Miroslav Stevanović, Haris Duljević, Edin Džeko, Armin Hodžić, Edin Višća, Elvir Koljić, Smail Prevljak.

Okupljanje našeg tima zakazano je za peti oktobar u hotelu „Terme“ na Ilidži.

Top Komentari

Brazuka
Zalosno. Nema goreg
1 12
Arnel925
Momak zaslužuje poziv. Razvaljuje trenutno u Belgiji.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi