Još jedno novo ime u NK Travnik

Veziri se pojačavaju

Još jedno novo ime u NK Travnik

Federalni prvoligaš Travnik u novu sezonu ulazi jači za Mirka Vujicu.

U narednoj sezoni Travničani će se takmiči u 1. ligi FBiH, a kako ne bi bili samo prolaznici, posljednjih dana vrijedno rade na sklapanju igračke križaljke.

Naredno u nizu pojačanje za Travnik je 19-godišnji Mirko Vujica. Radi se o igraču koji može pokriti više pozicija, a na Pirotu dolazi nakon što je prethodno nosio dres Viteza.

Vujica je važio za jednog od najboljih fudbalera u timu Viteza, a kako je njegov klub u međuvremenu izgubio prvoligaški status, odlučio je da prihvati ponudu Travnika i već se priključio novim saigračima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sretan sam zbog dolaska u Travnik. S čelnicima kluba sam se brzo dogovorio, bili su iznimno korektni, tako da se radujem saradnji. Vjerujem kako ćemo imati uspjeha u narednoj sezoni", kaže Vujica.

Tokom ljeta Travnik je u svoje redove doveo još Oršolića, Čatića, Silajdžiju, Kadrića...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi