Nevjerovatna scena: Zvijezda Atletica se usred utakmice svađala s navijačima
Foto - Screenshot

Bizarno

Nevjerovatna scena: Zvijezda Atletica se usred utakmice svađala s navijačima

Midhat Šljivak

Nevjerovatna scena viđena je večeras u odgođenom susretu 21. kola španske La Lige između Atletica i Levantea odigranoj u Madridu.

Gosti su u ovom susretu šokirali aktuelne prvaka i slavili su pobjedu rezultatom 1:0, a domaći navijači odlučili su da svoje fudbalere nagrade zvižducima.

Za zvižduke nije bio spreman defanzivac domaćeg tima Jose Maria Gimenez i odlučio je reagovati.

Nakon što je na sredini terena dobio zvižduke zbog jednog lošeg poteza, on je odlučio reagovati i odlučio je utišati publiku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pokazao im je da šute, a to ih je još više unervozilo. Od 80. minute kada se ova situacija desila Gimenezov svaki potez ispraćen je velikim zvižducima i on je sad u otvorenom ratu s navijačima.

Urugvajac danas nije igrao dobru utakmicu i pitanje je hoćemo li ga vidjeti u prvom sastavu u narednim akcijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi