Mourinho odlučio koje mu je takmičenje prioritet ove sezone

Portugalac otklonio dilemu

Mourinho odlučio koje mu je takmičenje prioritet ove sezone

S. Grebović

Jose Mourinho je na najbolji mogući način startovao u novoj sezoni sa ekipom Rome.

Trofejni portugalski stručnjak je kormilo Rimljana preuzeo početkom ove sezone koju je otvorio zaista sjajno.

Vučica je ostvarila tri pobjede u prva tri kola talijanske Serije A, a tome je dodala i dvije pobjede u play offu Konferencijske lige protiv turskog Trabzonspora.

U premijernoj sezoni novog UEFA takmičenja Roma će igrati sa CSKA Sofijom, Bodo Glimtom i Zoryom, a za The Special Onea nema dileme koje će mu takmičenje ove sezone biti prioritet.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Očigledno je da ću sutra protiv CSKA izvesti kombinovan tim. U Ligi konferencija također želimo nešto da uradimo, ali idemo korak po korak. Naravno da bih volio da osvojimo ovo takmičenje, ali bitnija mi je Serija A", ističe Mourinho koji je istakao dosadašnji učinak tima.

"Imamo pet pobeda, ne 50. Nema razloga da budemo pozitivni i optimistični. Navijači moraju shvatiti da radimo samo dva mjeseca, da je dug proces pred nama", poručio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti