Jose Mourinho je čekao i dočekao slatku osvetu protiv Paula Scholesa

Žestoko mu vratio

Jose Mourinho je čekao i dočekao slatku osvetu protiv Paula Scholesa

E. Čaušević

Jose Mourinho još uvijek radi kao stručni komentator u Engleskoj dok čeka novi trenerski angažman.

Mourinho je krajem prošle godine dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda zbog loših rezultata, te je odlučio da prihvati ponudu engleske televizije i bude stručni komentator.

Portugalski stručnjak se povezivao s nekoliko klubova u posljednje vrijeme, a najviše s Real Madridom. Ipak, do dogovora nije došlo i sada je jasno da će Mourinho čekati kraj sezone kako bi razmatrao nove ponude.

Ovog vikenda ponovo je gostovao u emisiji za Premiership, te je žestoko kritikovao Paula Scholesa koji je dao ostavku na mjestu trenera Oldham Athletica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Scholes je bio jedan od najvećih Mourinhovih kritičara dok je bio u Unitedu, a sada je Portugalac to sve "naplatio".

"Paul Scholes me kritikovao kada sam bio menadžer u jednom od najboljih klubova svijeta. On je sada bio trener Oldhama 31 dan. Bolje mu je da se vrati u studio", rekao je Mourinho.

Top Komentari

red devil mo
Ti si bio u njegovim godinama samo prevodilac
1 3
teddy sheringham
Hahaha! Bravo majstore. Neville, Scholes, Giggs... šatro veliki znalci. Da nije Fergusona, radili bi u lokalnom kafiću.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi