O objavi Mourinha na Instagramu bruje Apenini: Svi su gledali samo u fotografiju

Ironična objava trenera Rome

O objavi Mourinha na Instagramu bruje Apenini: Svi su gledali samo u fotografiju

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su remizirali u gostima protiv Napolija rezultatom 1:1.

Roma je u samom finišu utakmice uspjela da dođe do gola za 1:1 kada je mrežu Napolija zatresao El Shaarawy. Vučica je dominirala na terenu u drugom poluvremenu i mnogi smatraju da su gosti zaslužili pobjedu.

Napoli se u potpunosti povukao u drugom poluvremenu što ih je na kraju itekako koštalo jer su ostali bez pobjede koja ih je udaljila od borbe za titulu prvaka Italije.

Roma je u samom finišu pokušala doći i do preokreta i imala je nekoliko dobrih šansi, ali na kraju je ostalo 1:1.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se trener gostujuće ekipe Jose Mourinho koji je izazvao lavinu komentara svojom objavom na Instagramu. Portugalac na Instagramu ima zaista sjajne objave, a i ovaj put je bio na visini zadatka.

Mourinho je u opisu napisao kako je uživao na Maradiona stadionu, te da je ponosan na svoje igrače, te da mu je žao što navijači Rome nisu uspjeli da dođu na ovu utakmicu.

Međutim, opis je bio potpuno "nebitan" zbog fotografije koju je objavio. Riječ je o situaciji kada je golman Napolija srušio Zaniola u kaznenom prostoru i bilo je jasno da je to penal za goste, ali sudija je i pored VAR-a odlučio da to okarakteriše kao čistu situaciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mourinho je na svoj genijalan način rekao šta misli o svemu tome, a ironična objava na Instagramu je postala pravi hit.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi