Možete ga kazniti, ali on će uvijek reći šta misli: Mourinho izjavom "zapalio" Napulj i Italiju

Posebni u svom stilu

Možete ga kazniti, ali on će uvijek reći šta misli: Mourinho izjavom "zapalio" Napulj i Italiju

E. Ganibegović

Napoli i Roma odigrali su jučer 1:1 u derbiju 33. kola italijanske Serije A. 

Lorenzo Insigne je doveo domaći tim u vodstvo iz penala već u 11. minuti, a Roma do boda dolazi duboko u sudijskoj nadoknadi kada je strijelac bio El Shaarawy. 

Izuzetno ljut, saznanjem da je njegov tim praktično ostao bez borbe za Ligu prvaka, nakon utakmice bio je trener gostiju iz Rima, Jose Mourinho.

"Presretan sam zbog boda i slavim ga. Ne zato što mislim da je bilo nemoguće da napravimo dobar rezultat i zato što ne vjerujem u tim, već zato što sam stekao utisak da je jednostavno nemoguće da ovdje, u ovakvim okolnostima ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Portugalac.

Jasno je svima bilo da misli na suce, tražili su novinare da objasni ono što je rekao, ali je Posebni to vješto izbjegao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moj tim je bio fantastičan ove večeri. Neki timovi se bore za Scudetto, mi ne, ali i dalje imamo pravo da pokušamo da pobijedimo utakmicu. Danas mi se činilo da nemamo pravo da pobijedimo u ovom meču."

Napoli sada ima 67 bodova i čak četiri manje od vodećeg Milana, a ovaj bod itekako ne odgovara momčadi Luciana Spallettija. Ne odgovara ni Rimljanima, jer su i dalje čak pet bodova iza četvrtoplasirango Juventusa te je ovom utakmice za jedne vrlo vjerovatno ugašen san o tituli, a za druge i Ligi prvaka. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Labile
Bravo ss.ba, eno kažu Italija na nogama zbog ove izjave hahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi