7

Komentari (7)

tip
Ovaj učinak u Romi bi mogao imati i Vlado Jagodic. Mourinho je pohlepan trener koji na račun stare slave uzima ogromne novce. Njegov fudbal je prevazidjen, bas kao i on. Bio je konkurentan prije 10-12 godina, medjutim ostao je u tom vremenu, ali imaoci ogromnog novca toga nisu svjesni jer se ne razumiju u fudbal, pa ga zato angazuju a on ih uzima za brave.
King_Kenny
...njemu bi najbolje bilo da dodje u BH Premier ligu,u Borac...tu se nikad ne bi zalio na sudije i govorio kako ne sude kako treba.
Mele
Pa u City nece sigurno, ovaj novokomponovani arapski klub.
Mele
Otkaz u Rimu, naplati to dobro, pa idi u onaj sad arapski klub, ili Everton, naplati debelo i njima. uzivaj kad mozes, dok je ovaca bice i vune.
miki30
Koji misliš arapski klub? Šalim se, znam na koji asociraš, ali tamo su sve arapski klubovi!
King_Kenny
@miki30 ...bolje da su arapski nego da su svi filijale jednog kluba...inace,ima tu i vlasnika Arapa,Rusa,Amerikanaca,Engleza,Italijana,Iranaca,Tajlandjana,Kineza...ali ti si preglup lik pa to ne znas...to ti je sve zdrava konkurencija,a ne kao u nacistickoj Njemackoj gdje imas rezimski klub koji parazitira na ostalim.
miki30
Ja sam dijete za tebe izmislio inteligenciju, budi mi pozdravljen. Samo malo me iritiraš, nešto mi nedostaje ovdje? Aha, one tvoje psovke, mrtvih i tako!! Nastavi, možeš ti to bolje!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti