Jose Mourinho pronašao novi angažman

Dok čeka pravu ponudu

Jose Mourinho pronašao novi angažman

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho je već mjesecima bez posla nakon što je krajem prošle godine dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Mourinho je otkaz na klupi Crvenih đavola dobio krajem decembra prošle godine i još uvijek je bez posla. Iako je imao nekoliko zanimljivih ponuda odlučio je sa sačeka onu koja će biti za njega pravi izazov.

Iako se očekivalo da će portugalski stručnjak ovog ljeta pronaći novi posao čini se da se to nije desilo. No, Mourinho je uspio naći novi angažman, ali ne kao trener nekog kluba.

Naime, Mourinho je potpisao ugovor sa Sky Sportsom i u narednoj sezoni će biti u ulozi stručnog komentatora. Već sutra će debitovat na novom poslu i to na utakmici njegovih bivših klubova Manchester Untieda i Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakmica između Manchester Uniteda i Chelseaja igra se sutra od 17:30 sati na Old Traffordu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi