Pričat će se o onom što je Mourinho napravio večeras, a niko živ ne može da ga kazni
Portugalski stručnjak brutalno je izvrijeđao sudije na utakmici s Cremoneseom koju je njegov tim izgubio (Foto: EPA)

Genijalac

Pričat će se o onom što je Mourinho napravio večeras, a niko živ ne može da ga kazni

M. Šljivak

Jose Mourinho neće predvoditi Romu u naredna dva susreta italijanske Serije A. Zbog vrijeđanja sudija portugalskom stručnjaku je potvrđena suspenzija od dvije utakmice koje će odraditi protiv Sassuola i Lazija, a 'Posebni' je na poseban način odlučio 'komentarisati' kaznu.

Joseu Mourinhu potvrđena je kazna za vrijeđanje sudija. Kontroverzni portugalski stručnjak neće voditi Romu u naredne dvije utakmice protiv Sassuola i Lazija i to će biti svakako veliki hendikep za Vučicu.

Čuveni Portugalac je u svom stilu našao način da prokomentariše kaznu. Napravio je nešto na društvenim mrežama što samo on može napraviti.

Mourinho je na Instagramu pozirao reklamirajući poznate marke. Sve je to učinio kao da ima lisice na rukama i tako je jasno poručio šta misli o kazni koju je dobio.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpnpXvfo0SE/[/instagram]

Ovakve stvari samo Jose može napraviti. Zaista je maestralan u nalaženju načina da izrazi svoj protest i sada mu ne može apsolutno niko ništa napraviti.

Oglasi

Mourinho uletio u svlačionicu i urlao na sudiju: Ti si gov*o, hajde ponovi to ako imaš mu*a

Jose Mourinho kaznu je dobio zbog 'divljanja' u utakmici protiv Cremonesea.

Trener Rome nije štedio sudijsku ekipu, a italijanski mediji su otkrili šta se desilo unutar svlačionice.

Mourinho je pokucao i ušao je unutra. Tamo su bili sudija Marco Piccini i njegov asistent Vito Scala, kao još nekoliko osoba iz Cremonesea.

"Prošli put kada sam dobio crveni na Olimpicu došao sam u svlačionicu i izvinio se sudijama", rekao je Mourinho glasno da ga svi čuju.

Upravo na toj utakmici Piccini je bio četvrti sudija, te je potvrdio da je to istina, ali je priznao da nije bio zadovoljan njegovim ponašanjem. U svlačionicu je zatim ušao Serra a Mourinho je onda napravio pravi šou.

Oglasi

"Ako imaš mu*a i ako si čovjek ponovi ono što si mi rekao na terenu, a onda mi se izvini i cijela priča je završena", rekao je Mourinho.

"Da se izvinim za šta? Nemam se izvinuti za šta kad nisam rekao ništa", bio je odgovor Serre.

Mourinho je tek tada podivljao, tvrde italijanski mediji. Nastavio je vrijeđati Serru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lažove. Ti si gov*o. Treba da se stidiš. Pokušavam ne razmišljati o činjenici da si iz Torina i da me ne želiš na klupi protiv Juventusa", rekao je Mourinho i zatim je otišao.

To ga je koštalo dvije utakmice suspenzije i može se reći da je na kraju i dobro prošao.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi