11

Komentari (11)

E.Car
Pa i Tomislav Ivković ima 11 slabijih igrača od Husrefa Musemica pa ga pobjedi a ne primi 6 komada.
Zeromalzinho
Džeko je star...
Mehinaldo
To su njegovi igraci i normalan trener ih kritikuje u svlacionici a ne daje ovakve komentare on ih je stavio da igraju mora stajati iza njih A drugo ova konf liga je smece izmisljeno ovo ekipe popit rome tot trebaju javno bojkotovati
Krosteutegurovic
Evo, počeo je gubiti, to on hoće da dobije nogu tako da se dočepa onih arapa u njukastlu
VELEZ
kakav je ovo smotan trener, petev je kralj za murinho
Zoilomas
Nevjerovatna izjava a covjek nije nista lose reko, vise od pola pocetnika u ekipi nisu igrali I rekao je da je Prva postava Glimta bila bolja od druge postave Rome..
Kiss
Kako nije kazao,što nije igrao sa najjačom postavom i kraj,ali on se uvijek vadi,kraj priče i moje a i njegove,Pozz
meepo
@Kiss zbog toga sto im je nebitna Konferencijska Liga. Fokusirani na ligu i to je to. A i ovaj Bodo/Glimt nije ekipa za podcijeniti jako su mladi i tu ima puno talentovani fudbalera i mnogih od njih ce uskoro u neki klub iz lige 5.
Zoilomas
Odmaro umorne igrace i dao priliku mladzima kaze, nije on nesto kriv sto ova druga postava nezna loptu primiti
Mele
Taj klub kupi sve talente i krugu od oko 1000 km sjeverne Norveske. Berg, Jakobsen, Bratbakk, Solli, Sollied, velika imena tog kluba i drzave, dok su skoro 3 napadaca prodali, Hauge, (Milan ). pronasli su nove talente i trener im je Knudsen velika klasa..
elvir_86
smeče od trenera !!! smeče od kluba !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.