Mourinho žestoko proziva Juventus na Instagramu: "Pogodite koji penal nije ponovljen..."

Objavio dvije fotografije

Mourinho žestoko proziva Juventus na Instagramu: "Pogodite koji penal nije ponovljen..."

E. Čaušević

Jose Mourinho ponovo se našao u centru pažnje italijanske javnosti zbog svoje objave na Instagramu.

Mourinho je prošle godine otvorio svoj profil na Instagramu i obično to koristi da objavi neke komične situacije koje mu se dešavaju, ali ovaj put je odlučio da se malo uozbilji.

Portugalski stručnjak je privukao dosta pažnje italijanske javnosti jer je svojom objavom na neki način je aludirao da sudije dosta sude u korist Juventusa.

On je objavio dvije fotografije, a obje pokazuju penale na Allianz stadionu u Torinu. Prva fotografija je s meča Juventus - Roma koji je Juve dobio sa 1:0, a u centru pažnje bio je penal Veretouta iz finiša prvog dijela.

Tada je igrač Rome zabio gol za 1:1, ali su sudije odlučile da ga ponište jer su igrači utrčali u šesnaesterac prije nego što je trebalo. U ponovljenom pokušaju Veretout nije zabio gol.

Druga fotografija je s meča Juventus - Zenit koji se igrao u utorak, te je klub iz Torina slavio sa 4:2.

U centru pažnje je bio penal Paula Dybale koji je pogodio za 2:1, a desila se ista situacija da su igrači prerano utrčali u šesnaesterac, ali ovaj put gol Stare dame nije poništen, te se penal nije ponovio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To je očito naljutilo Mourinha koji je odlučio da se oglasi na Instagramu i uz ove fotografije je poručio: "Jedan penal je morao biti ponovljen, a drugi nije. Pogodite koji nije...".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fino alla Fine
Ko više daje pažnju ovom idiotu .,nije osvojio ništa ima bruka, a kad ne ide svi su mu krivi, sudije, protivnici pa još žalosnije NJEGOVI IGRAČI!!!!
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti