Mourinho pokazao kako se sprema za početak priprema s Romom

Maksimalno posvećen svom poslu

Mourinho pokazao kako se sprema za početak priprema s Romom

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho od naredne sezone bit će novi trener Rome.

Roma je prije nekoliko sedmica objavila da je Mourinho izabran za novog trenera ovog kluba, ta stiže na ovu funkciju umjesto Paula Fonsece.

Fonseca nije dobio novi produženje ugovora od čelnika Rome koji su mu se na kraju sezone zahvalili na saradnji i poželjeli sreću u budućnosti.

U rimskom klubu kontaktirali su Mourinha koji je bio bez posla nakon što je dobio otkaz u Tottenhamu.

Portugalac nije dugo čekao na novi angažman, te je odlučio da prihvati ponudu Vučice i nakon 11 godina će se vratiti u Seriju A.

Mourinho je nedavno aktivirao i profil na Instagramu gdje nasmijava javnost svojim objavama. Danas se ponovo oglasio i pokazao da se punom parom sprema za sezonu.

On je angažovao privatnog trenera da ga vrati u što bolju fizičku formu pred početak priprema s Romom koje ga očekuju narednog mjeseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mourinho je objavio dvije fotografije na društvenim mrežama, te je oduševio navijače Rome koliko je posvećen svom poslu.

Iskusni stručnjak vraća se na Apenine nakon 11 godina. Mourinho je vodio tada Inter s kojim je 2010. godine napravio fantastičan posao i osvojio je tripletu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_ZIJAGA_
KAPA DOLE za Inter i Porto...od TADA, NOGA U DUPE gdje GOD JE BO..tako e bi i sa RO5OM..od 5 MJESTA PA DOLE..ali bar ce NAPLATITI..
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi