Jose Mourinho veoma brzo stiže na Old Trafford
(Foto: EPA)

Već za 14 dana meč sa Unitedom

Jose Mourinho veoma brzo stiže na Old Trafford

M. Šljivak

Jose Mourinho je novi menadžer Tottenhama.


Portugalski stručnjak preuzeo je tim iz Londona od Mauricija Pochettina, koji je jučer dobio otkaz, a Posebni se poslu vraća nakon 11 mjeseci.

U decembru prošle godine Mourinho je dobio otkaz u Manchester Unitedu, a 56-godišnji menadžer će imati veoma brzo šansu da se osveti svom nekadašnjem klubu.

Već 4. decembra Spursi će gostovati na Old Traffordu protiv Uniteda i sigurno da će ovaj meč privući veliku pažnju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije ove utakmice pred Mourinhom su još tri izazova. Već u subotu Tottenham gostuje gradskom rivalu West Hamu, a zatim igra dvije utakmice kući, protiv Olympiacosa u Ligi prvaka i protiv Bournemoutha u prvenstvu.

Meč protiv 'svog' Chelseaja Mourinho će igrati 22. decembra na domaćem terenu, dok će na Stamford Bridgeu gostovati 22. februara.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti