Kane se oglasio i dirljivom porukom oprostio od Pochettina
Kane je istakao da je Pochettino bio njegov menadžer, ali i prijatelj

Kapiten Tottenhama je zahvalan Argentincu za sve što je uradio

Kane se oglasio i dirljivom porukom oprostio od Pochettina

S. Pašalić

Mauricio Pochettino je sinoć dobio otkaz i nije više trener Tottenhama, a njega će zamijeniti Jose Mourinho.

Argentinac je uspio prošle sezone da odvede Spurse do finala Lige prvaka, ali ove je njegov tim izgledao potpuno drugačije pa su se čelni ljudi kluba iz Londona odlučili da mu uruče otkaz.

Pochettino je proveo pet i pol godina u Tottenhamu i jasno je da je kod mnogih igrača ovog kluba ostavio neizbrisiv trag, a kapiten Harry Kane se oglasio na društvenim mrežama i oprostio se od Argentinca dirljivom porukom.

"Šef. Zauvijek ću vam biti zahvalan što ste mi pomogli da ostvarim svoje snove. Imali smo nevjerovatnih trenutaka u posljednjih 5 i pol godina koje nikada neću zaboraviti."

"Bili ste moj menadžer, ali i moj prijatelj i zahvaljujem vam na toj vezi. Sretno s vašim sljedećim poglavljem!", napisao je Kane na svom Twitter nalogu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti