Simeone ima jasnu želju

Da li će se transfer ostvariti?

Simeone ima jasnu želju

S. Mlaćo
Mladi hrvatski nogometaš Josip Brekalo na stolu ima nekoliko sjajnih ponuda.

Ovaj 22-godišnji fudbaler Wolfsburga je odličnim igrama u Bundesligi privukao veliku pažnju na sebe i mnogi timovi bi ga rado vidjeli u svojim redovima.

Engleski Daily Express tvrdi da ga u svojim redovima žele vidjeti dva tima iz Premier lige, a to su Everton i Leeds.

Ipak, engleske ekipe neće lako doći do Brekala. Mladog ofanzivca navodno prate još Napoli, te minhenski Bayern i rado bi ga vidjeli u svojim redovima.

Brekalo će, ako se odluči na odlazak iz Wolfsburga, sigurno imati slatke muke kada je izbor novog kluba u pitanju, a sada su se pojavile informacije da ga želi Atletico Madrid.

Diego Simeone razmišlja o dovođenju krilnog napadača, a Brekalo je glavna meta.

U Atleticu bi se tako Brekalo priključio saigraču iz reprezentacije Šimi Vrsaljki.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Josip Brekalo je dijete zagrebačkog Dinama. Igrao je za mlade selekcije ovog kluba, a u Wolfsburg je otišao sa 17 godina za cifru od 10 miliona eura.

Ovaj tim ga je slao na posudbu u Stuttgart, gdje se također dobro pokazao

Top Komentari

dinass
Ima jednog kloca Vrsaljka,sto ce mu drugi?
0 2
Realist
Idi u Leeds
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti