Kamere snimile šta je Saul rekao saigraču oko odlaska iz Atletico Madrida

Najvjerovatnije ide u Barcelonu

Kamere snimile šta je Saul rekao saigraču oko odlaska iz Atletico Madrida

E. Čaušević

Antoine Griezmann će ovog ljeta najvjerovatnije napustiti Barcelonu.

Španski mediji već nekoliko dana uveliko pišu o tome da će se Griezmann vratiti u Atletico Madrid i da Barcelona pregovara sa ovim klubom da naprave razmjenu igrača.

U suprotnom pravcu trebao bi doći Saul Niguez, a pored toga Barcelona traži još 12 miliona eura. Atletico je ponudio da u ovu razmjenu uključi još Renana Lodija i Marcosa Hermosa, ali u Barceloni žele samo novac.

Mundo Deportivo objavio je danas da su Griezmann i Saul dali zeleno svjetlo da se izvrši ova razmjena i da strpljivo čekaju pozive klubova da je sve završeno.

Igrači Atletica počeli su prije nekoliko dana pripreme za novu sezonu, a danas su odradili novi trening na kojem se pojavio i Saul.

Očekivano je da je španski veznjak bio u centru pažnje javnosti jer mnoge zanima da li će naredne sezone nositi dres Barcelone.

Oglasi

Kamere su uspjele u jednom trenutku da snime Saula kako govori jednom od saigrača o svemu što se špekuliše prethodnih dana što se tiče njega i odlaska u Barcelonu.

"Žele me otpustiti, čovječe!", rekao je Saul jednom od saigrača, a kamera madridskog AS-a uspjela je da zabilježi taj trenutak i naravno to su odmah javno objavili.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst "IMAGEN DE POR TES cuatr ¡Ya me echan de aquí, tío! as TV"

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Atletico Madridu nemaju ništa protiv da puste Saula u Barcelonu kako bi se Griezmann vratio jer je ovaj veznjak u posljednje vrijeme izgubio status prvotimca kod Diega Simeonea.

Ova razmjena bi Barceloni itekako pomogla što se tiče problema s budžetom za plate. Griezmann godišnje zarađuje oko 25 miliona eura, dok bi Saul trebao imati godišnju platu od šest miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzemil18
"Već su me izbacili odavde, čovječe" i odgovorio je navijaču, ne saigraču, što ne pogledate sve kako treba, a ne samo lupate.
4 0
Mahatma.Barbie
Saul-De Jong -Busquets dobra vezna linija.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije