Dvije gluposti Ćorluke ostavile Zrinjski na cjedilu

Crveni karton

Dvije gluposti Ćorluke ostavile Zrinjski na cjedilu

E. Ganibegović

Tek je počelo drugo poluvrijeme na meču Zrinjski - Tobol.

Desni bek Plemića Josip Ćorluka u prvom je napravio glupost, napucao loptu nakon sudijskog zvižduka i dobio žuti karton.

U 55. minuti pravi jedan nepotreban prekršaj na protivničkoj polovini i ostavlja svoj tim na cjedilu.

Osim što će Zrinjski 35 minuta imati igrača manje na terenu, Ćorluku nećemo gledati niti u Konstanayju na revanšu za sedam dana.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Ćorluki je ovo već drugo isključenje ove sezone.

Podsjetimo, isključen je i u prvom kolu protiv Željezničara, kada je također napravio faul za drugi žuti karton na protivničkoj polovini. Ništa nije naučio iz te greške. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Na utakmici Željo-Široki, igrac Širokog sa zutim kartonom pravi jos gori prekrsaj nego li ovaj Ćorlukin i ne dobija drugi zuti karton, ali zato zuti karton uredno dobija Edis Mulalic. Putuj Europo i ne cekaj na nas
8 1
U Ćorluke svi igraju kladionicu. Glavu dajem da je namjerno dobio crveni. I protiv Želejezničara a i večeras.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi