Iličić je pronašao novi klub, ostat će u Seriji A

Napušta Atalantu

Iličić je pronašao novi klub, ostat će u Seriji A

Admin Čaušević

Josip Iličić nakon četiri godine napušta Atalantu, ali će i dalje igrati u Seriji A.

Atalanta će danas igrati protiv West Hama u Londonu, međutim na listi pozvanih nema iskusnog Slovenca i to zbog transfera.

Iličić će prema izvještajima iz Italije karijeru nastaviti u Milanu, a visina njegovog transfera će iznositi oko šest miliona eura.

Nakon što je Hakan Calhanoglu otišao besplatno u redove Intera, Rossonerima je bio potreban odličan ofanzivni veznjak pa je izbog pao na 33-godišnjaka koji vodi porijeklo iz Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iličić u Italiji igra duže od desetak godina, ranije je nastupao za Palemo i Fiorentinu. Zahvaljujući sjajnim partijama u dresu Atalante posljednjih sezona je postao jedan od najboljih igrača Serije A.

U Seriji A je odigrao preko 300 utakmica i postigao preko 90 golova, međutim još uvijek nije osvojio niti jedan trofeja. Nada se će to uspjeti s Milanom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Neće biti plaćen ni blizu 6 miliona.Ili fix 3-3,5,ili,vjerovatnije posudba s pravom otkupa paketa,s tim da Atalanta sama ima pravo produženja ugovora na još godinu a ugovor mu je važeći do 30.06.2022(bez produženja).Kojih 6 miliona za Iličića....33 godine....i ne dolazi na desetku nego na desno krilo
3 0
user1585859035
Dobar al star
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi