Detalj s treninga otkriva u kakvom se stanju trenutno nalazi Josip Iličić

Depresija je pobijeđena?

Detalj s treninga otkriva u kakvom se stanju trenutno nalazi Josip Iličić

Edmir Škorić

Slovenski nogometaš Josip Iličić nije igrao od 9. januara ove godine.

Nakon utakmice s Udineseom, Iličić je "nestao", a kao razlog su navedeni njegovi privatni problemi. Odjednom se počelo spominjati njegovo zdravstveno stanje i depresija s kojom se već borio ranije.

Zdravlje je uvijek najvažnije i zato je reprezentativni veznjak dobio dovoljno vremena od strane Atalante da se "sredi" i vrati na nogometne terene još jači.

Iz Bergama sada stižu vrlo dobre vijesti. Naime, napominje se da je popularni Jojo došao na trening kako bi pozdravio saigrače koji se spremaju za utakmicu protiv Bayer Leverkusena u četvrtak u Evropskoj ligi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To znači da je Iličićevo stanje vjerojatno puno bolje i vjerojatno ga uskoro možemo opet očekivati na nogometnim terenima.

Njegovo prisustvo na treningu sasvim sigurno će biti od velikog značaja za ostatak ekipe koju čeka jako težak protivnik u Evropskoj ligi.

Top Komentari

irnes4
Samo sex josipe i nema depre
0 2
desteka
Ljudina,sve dobro da mu se desava u daljoj karieei,i zivotu!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi