Mađioničaru s loptom je opet mrak pred očima: "Ni doktori nam ne znaju dati odgovor"

Rođen u BiH

Mađioničaru s loptom je opet mrak pred očima: "Ni doktori nam ne znaju dati odgovor"

A. Čaušević

Kada neko postigne četiri gola na jednom meču Lige prvaka nema sumnje da može ponijeti epitet vrhunskog fudbalera. 

Među rijetkim koji su uspjeli u tome je i rođeni Prijedorčanin koji već godinama kotira za jednog od najboljih igrača Serije A. Radi se o fantastičnom Josipu Ilićiću (33).

Kada se pojavio koronavirus Iličić je ušao u depresiju s kojom se borio duže vremena, činilo se da je dobio bitku, ali stari problem se vratio.

U subotu su stigle informacije da je Iličić ponovo upao u depresiju o čemu smo već pisali. Problemi su počeli početkom nove godine.

Nije igrao protiv Intera, a propustio je i duel protiv Lazija. O njegovom problemu poslije meča na Olimpicu govorio je i trener Gian Piero Gasperini.

Oglasi

"Nije mi lako govoriti o ovoj situaciji. Uvijek ćemo biti uz Josipa, radi se o situaciji koja izlazi van fudbala", rekao je iskusni stručnjak.

"Uvijek smo imali s njim dobar odnos. Pozitivno razmišlja, normalna je osoba, ali naša glava je džungla, nije lako ni psiholozima, zamislite nas..."

"Nikada se nije trudio kao ove sezone, trenirao sam ga i u Palermu, ni tamo nije bio ovakav. Čekat ćemo ga cijelog života."

"Ni doktori nam ne znaju dati odgovor, ne mogu ga dati ni ja. Rekao sam to ovaj put da više ne bih pričao o tome. Osjetljiva je tema", poručio je Gasperini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Slovenački reprezentativac je ove sezone imao učinak od četiri gola i peta asistencija na 23 utakmice. Igrao je dobro i standardno.

S loptom u nogama je zaista maestralan. Pokazao je to mali milion puta. Njegov gol Torinu sa centra terena je svakako nezaboravan. Za nadati se da će što prije pobijediti u životnoj utakmici.

Top Komentari

Dugi
Mislim da sam negdje procitao da je rodjen u Sanskom Mostu kao i braca Handanovic!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi