Iličić 'povukao živac' treneru: Prestani se žaliti!
Foto - EPA

Gasperini ga povukao sa terena

Iličić 'povukao živac' treneru: Prestani se žaliti!

M. Šljivak

Atalanta je u Bergamu u prvom duelu osmine finala Lige prvaka poražena od madridskog Reala sa 1:0.

Tim Gian Piera Gasperinija je gotovo kompletan meč igrao sa igračem manje, a trener italijanskog tima je teško prihvatao ono što se dešavalo na terenu.

Pokušao je napraviti nešto i izmjenama. Zvijezda tima Josip Iličić je šansu za igru dobio u 56. minuti, ali ga je Gasperini zatim i zamijenio nakon što je ovaj proveo pola sata u igri.

Nije Iličić bio zadovoljan ovom odlukom, a Gasperini nije želio ni da čuje za protivljenje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Prestani se žaliti i uzmi radi nešto", vikao je Gasperini na Iličića tokom izmjene.

Gasperini je nedavno imao sukob sa Papuom Gomezom. To je rezultiralo prodajom argentinskog fudbalera Sevilli, a vidjet ćemo da li će Iličić snositi posljedice za nezadovoljstvo zbog izmjene.

Top Komentari

Lordiox1
Atalanta kad je postala među kandidatima da osvoji Scudetto, trener(klub) prodaje zvijezdu tima Papu Gomeza sad ako ovako nastavi otici ce i Josip Ilicic i Atalanta ce opet biti tim koji se bori za sredinu tabele u Sriji A.
2 1
payron
A i ovaj se vala trener preserava
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi