Josip Iličić bi želio nešto bitno da kaže, ali čini se da je previše bolno, pa radije šuti

Šta mu se dešavalo ranije?

Josip Iličić bi želio nešto bitno da kaže, ali čini se da je previše bolno, pa radije šuti

Edmir Škorić

Josip Iličić jučer je postigao gol za pobjedu Slovenije nad Kosovom u Ligi nacija, a sada se ponovo dotakao vlastitih problema ranije ove godine.

Iličić je jedno vrijeme doslovno pobjegao iz Atalante, vratio se u Sloveniju zbog "privatnih problema" i jednostavno nije više imao snage da nastavi s nogometom. Bilo je raznih verzija šta je zapravo glavni razlog njegovog potonuća, ali Iličić se vratio i sada opet igra sjajno.

Javno je o svojim problemima govorio upravo nakon utakmice protiv Kosova u kojoj je golom u 94. minuti donio svom timu tri boda u Ligi nacija.

"Kad bih vam sve ovo objasnio, sjedio bih ovdje do sutra. U srcu sam znao da ću se vratiti. Jedini način da se izvučem iz svega ovoga je ljubav prema nogometu, porodici i ljudima oko sebe. Moja porodica je bila moja najveća podrška", rekao je Iličić, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ne bih želio nikome ništa od onoga što sam doživio,ali to je sada iza mene. Porodica mi je najveća podrška. Radujem se. Svaka negativna stvar me čini još jačim i boljim. Još nisam rekao posljednje zbogom nogometu. Sada počinjem da uživam i shvaćam da više nemam puno vremena, da moram da budem posvećen nogometu. Želim dati zadnji atom snage za ono što volim cijeli svoj život", poručio je.

Ostaće misterija šta se dešavalo u životu Slovenca, a podsjećamo da je jedna od verzija priča bila da je pronašao u Sloveniji suprugu sa drugim muškarcem.

Top Komentari

Penderinos
Citam neki dan postoji mogućnost da je izgubio plodnost zbog infekcije zaušnjaka, te je zbog toga pao u depresiju
1 2
Guber
Sihire mu neko bacio pa išao po hodžama nema druge mogućnosti.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi