Jovetić: Sada odlučuju nijanse i srce u junaka
Foto: EPA

Napadač Crne Gore vjeruje u plasman na Mundijal

Jovetić: Sada odlučuju nijanse i srce u junaka

Crna Gora će sutra ugostiti reprezentaciju Danske u pretposljednjoj i za njih, možda, odlučujućoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Crna Gora se trenutno nalazi na drugom mjestu u grupi E sa istim brojem kao i trećeplasirana Danska, s tim što Crnogorci imaju, za sada, bolji međusobni omjer. 

Izabranici Ljubiše Tumbakovića se nadaju da će uspjeti doći do pozitivnog rezultata protiv Danaca i na taj način prići korak bliže, navjerovatnije, baražu za plasman na Mundijal.

Sve oči crnogorske fudbalske javnosti su uprte u Stevana Jovetića, napadača Monaca od kojeg se očekuje da svojim golovima odvede Crnu Goru na Mundijal.

"Nisam puno razmišljao o tome kako će igrati Danska i kako će se nositi s pritiskom. Ipak su oni pod imperativom jer su pred početak kvalifikacija slovili za velike favorite u odnosu na nas, a sada se situacija promijenila. Tačno je da su i dalje favoriti na papiru, ali papir je jedno, a teren nešto drugo...Posebno se to odnosi na naš teren, na kome ćemo imati nevjerovatnu podršku sa tribina", izjavio je Jovetić na press konferenciji pred utakmicu s Dancima, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ne zanima me ni kakva je računica Danaca, niti kakve su njihove kalkulacije. Meni ja važna Crna Gora. Bitno mi je da kao do sada odigramo hrabro i muški, da pružimo maksimum i damo sve od sebe. Da se kao i poslije svakog meča pogledamo u oči i kažemo: Više nismo mogli".

"Naravno da možemo do pobjede i naravno da možemo do Mundijala. Sada kada su ostala samo dva meča nijanse i srce u junaka odlučuju. Vjerujem da ćemo ostvariti historijski uspjeh i da ćemo biti prva generacija u histroiji Crne Gore koja je izborila plasman na neko veliko takmičenje", dodao je Stevan Jovetić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti