Jovićev otac: Ne stavljajte mi Luku na stub srama

Tumbaković ga nije pozvao

Jovićev otac: Ne stavljajte mi Luku na stub srama

Luka Jović u posljednje vrijeme sve je više izložen kritikama srbijanske javnosti.

Iako se radi o igraču koji igra, ni manje ni više, nego za veliki Real Madrid, mediji u Srbiji osuli su 'drvlje i kamenje' po Joviću jer je navodno slagao da je povrijeđen kako ne bi igrao za reprezentaciju.

Problemi su nastali nakon što je Jović porukom obavijestio selektora da je povrijeđen, a onda kroz nekoliko dana zaigrao za Real Madrid protiv Portugala. To je teško palo Tumbakoviću i već za naredno reprezentativno okupljanje odlučio je da ne pozove mladu zvijezdu, što je odluka koju su mnogi pozdravili stavivši pritom Jovića na stub srama.

Sve to je teško palo i Jovićevom ocu koji je dao svoje viđenje situacije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Luka je odmah nakon potpisa za Real igrao za mladu reprezentaciju Srbije, iako je bio povrijeđen. Moj sin voli svoju svoju zemlju i nema potrebe da ga mediji stavljaju ma stub srama. Vjerujem da će nakon razgovora sa selektorom situacija da se riješi. Nije Luka prvi koji je otišao zbog povrede, a kasnije zaigrao za tim", rekao je stariji Jović.

Fudbaler se, s druge strane, do sada nije oglašavao.

Top Komentari

pipun
Tvoj sin da voli svoju zemlju igrao bi Za BiH !?
10 1
gumenakita
Voli svoju zemlju srbiju,zar je Bjeljina srbija?
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi