16

Komentari (16)

lalinjo
Zašto vrijeđate dečka kad ne znate o čemu se radi,opće je poznato da razni treneri,izbornici,menadžeri samo sisaju igrače i traže od njih lovu da bi igrali ili bili u kombinacijama za prvu momčad,a u ovom slučaju poziv za repku,ja osobno nikada ne bih dao lovu da me netko pozove na okupljanje i slično,vrijedim ili ne i to je to.Momak je ostvario transfer karijere i otišao u Škotsku gdje je bio dosta dobar za tako tvrdu ligu,bio odličan u Dinamu znači da vrijedi nešto,mislim da je posrijedi nešto puno,puno više nego od toga kao ja neću igrati za BiH,tako da ta priča ne drži vodu.
Uranija
Eto tvoja priča drži vodu pa mu ti budi advokat tj. odvjetnik! Dečko je ispao glup, želio da se hrvatskoj javnosti dodvori pa glumio većeg rvata od pravih Hrvata iz Hrvatske i na kraju ispao jako glup. Čestitam debilu na ogromnoj gluposti i igranju za goricu!
lalinjo
Ne drži moja priča vodu nego ti kažem kako stvari stoje u nogometnim krugovima,a što ti sa sigurnošću mogu potvrditi,jer se to radi i to naveliko. I na kraju da zaključim,ne možeš donijeti zaključak na osnovu polupismenog novinarskog članka prepisanog sa Index hr. Sportski pozdrav.
user1631535998
Zasto pisete o sportistima koji MRZE BiH
Husrefbeg22
sada moze na miru igrati za goricu.
Keno
Koji ga je qrc prosinecki zvao ne kuzim.
Mackintosh
Pametan insan. Nije htio da placa Mesi i Robiju reket da igra za repku
Uranija
Svi su pametni samo si ti jako glup.jbg
hacmu
Karma je *****
Indikator
Kad te bosnjo uklete moras propast.
Mele
Halilovic i on, mogu skupa sad da igraju, Zapresic, Inter, ali Hrvatski itd, ..
amil071
Zašto pišete o ovim levatima koje nikog ne interesuju.
user1612368054
Vjerovatno prepisao iz nekih seoskih novina.
BogatiDijasporac
Zelim ti nastavak uspjesne (reprezentativne) karijere, Rvatino :)))
Zmaj19
Ni zasto drugo i nije, ****o jedno. Svaka cast klubu za koji je potpisao. Al on je nikakav, neka igra sad za neku reorezentaciju, ako moze. E Jozo jeb.. Se
Uranija
Poslije Gorice ide slaven belupo i oproštaj od nogometa! Aferim rvatino
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.