Navijači zabrinuti, Klopp je bio daleko od optimizma: "Salah mi je poslao poruku..."
FOTO: EPA

Neizvjesnost u redovima Redsa

Navijači zabrinuti, Klopp je bio daleko od optimizma: "Salah mi je poslao poruku..."

Haris Zilić

Liverpool očekuje zaostala utakmica 27. kola Premiershipa u kojoj će gostovati Arsenalu.

Nakon kiksa Manchester City i remija protiv Crystal Palacea rezultatom 0:0, Liverpool ima priliku da trijumfom u Londonu dođe na bod zaostatka u odnosu na Građane u borbi za titulu.

Ono što najviše brine navijače Redsa pred duel u Londonu je igranje Mohameda Salaha.

Egipćanin je doživio lakšu povredu i prve prognoze su govorile da ga očekuje pauza od sedam dana, ali Jurgen Klopp je otkrio da je dobio poruku od Salaha i da će danas doći na trening.

"Dobio sam poruku od Salaha, rekao je da dolazi na trening. Vidjet ćemo u kakvom je stanju", rekao je Klopp i zatim odgovorio na pitanje računa li na Salaha za sutrašnji meč.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako bude baš spreman, nećemo rizikovati."

Podsjetimo, Manchester City je lider sa 70 bodova, Liverpool ima 66 i meč manje, a sa druge strane Arsenal je četvrtoplasirani sa 51 bodom, bod više od Manchester United, ali i tri meča manje u odnosu na Crvene đavole u borbi za plasman u Ligu prvaka naredne sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...svakako nije u nekoj vrhunskoj formi,Luis Diaz obavezno mora igrati,covjek rastura.
0 5
Ibro
Crystal Palace je uvijek tvrd protivnik ali ne zavisi Liverpool od Salaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi