Sjajan meč za treće mjesto na Copa Americi, Cuadrado zabio iz slobodnjaka, spektakl u nadoknadi!

Viđeno pet golova

Sjajan meč za treće mjesto na Copa Americi, Cuadrado zabio iz slobodnjaka, spektakl u nadoknadi!

A. Čaušević

Kolumbija i Peru su odigrali odličan meč za treće mjesto na Copa Americi. 


Na stadionu u Braziliji je postignuto pet golova, a pobjedu su slavili Kolumbijci sa 3:2 i to nakon režiranog preokreta u nastavku.

Yotun je u posljednjim minutama prvog dijela zabio vodeći gol za Peru, da bi na startu drugog dijela lijepim golom iz slobodnjaka izjednačio Cuadrado.

Diaz je u 66. minuti donio prednost Kolumpijci, ali desetak minuta prije kraja Lapadula vraća stvari na početak pa su se očekivali produžeci.

Ipak, duboko u sudijskoj nadoknadi, tačnije u 94. minuti Diaz postiže drugi gol na meču i to na spektkularan način i tako donosi pobjedu Kolumbiji.

Podsjećanja radi, u finalu će se sastati veliki rivali Brazil i Argentina.

Top Komentari

DadiG
Režirani preokret? Znaš li Čauševicu šta znači kada se upotri**** izraz režirano? Koliko ja znam režirano je nešto unaprijed smišljeno, dogovoreno, planirano…
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi