Jučer je Salahova "raketa" pronašla rašlje, u dresu Chelseaja nije ni gol aut

Bilo je to "davne" 2014. godine...

Jučer je Salahova "raketa" pronašla rašlje, u dresu Chelseaja nije ni gol aut

Mnogi su osporavali Mohameda Salaha u posljednje vrijeme, Egipćanin je kritikovan zbog nešto slabije forme, ali je jučer začepio usta svojim kritičarima.

Zapečatio je sudbinu Chelseaja golčinom za 2:0 i konačni rezultat utakmice 34. kola Premier lige na Anfieldu.

Bila je to izuzetno važna pobjeda Liverpoola u utrci za titulu, a Salahov gol će se vrlo brzo počet vrtiti na TV špicama.

Međutim, ubrzo su ljubitelji fudbala, sigurno ne navijači Liverpool, iskopali snimak Salahovog pokušaja od prije skoro pet godina, sa slične pozicije kao jučer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Egipćanin je tada nosio dres upravo Chelseaja, bila je to utakmica Liga kupa protiv Shrewsburyja, a njegov šut je završio u autu...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi