25

Komentari (25)

Tz_Niko75
Cudi me da VAR nije reagovo. Ovo nije bio Faul Belingama.
Zaštita Identiteta
Sve neki fudbaleri ovdje, niko iznad kantonalne lige nije zaigrao... opasna igra, đon ko kuća.
Zoilomas
A...Ronaldov protiv Srbije jos cisci
Zoilomas
Vienner
Kakav dzon? Cime bi uzeo loptu da nije isao nogom. Ovdje se vidi kako je golman opasno igrao zamahno ko konj da ga je udario u protivnom direktan crveni za golmana
Bulle
Sviro igru đonom, da je malo drugačije skino loptu bilo bi okej ovako čisto sve...nema šta drugo, još žuti dobio znači opasna igra i to je to...
Mele
Ovaj ide djonom na njega, kako da nije faul. sta vi gledate ?
Bulle
Slažem se buraz, opasnu igru sviro, išo đonom na njeg zato je dobio žuti karton...
Jupp
100% pogrešna odluka sudije! Zašto nije VAR reagovao ovdje?
DeteVi
Zato što je glupi sudija svirao prije nego što je dao gol. Šta bi odlučio var? Da ponove situaciju? To ne može
user1609866240
Zato sto je glupi sudija nakon jedne sekunde svirao faul, da je pustio da se akcija završi pa onda svirao VAR bi se uključio! Ovako VAR nije mogao reagovati! To su pravila!
Jupp
Pa zar nije mogao VAR poništiti odluku o prekršaju i priznnati gol, jer je ovdje greška (namjerna) sudije očigledna, te je svirao prekršaj nakon što je vidio da je Bellingham prošao golamana!
BaboBih
@Jupp da je najveca greska ikad u fudbalu, ako sudija svira prije nego sto lopta pređe gol liniju onda VAR tu nemoze nista. VAR moze da vrati nazad i gleda ako je neko trebao dobiti crveni u toj situaciji ili slocno i da igrac i dobije crveni ali gol nikad nemogu priznati jer je sudija zaustavio igru.
Jupp
@BaboBih U pravu si 100% druže
BaboBih
@Jupp ma dzaba im i VAR, i sa VAR isto toliko cudnih odluka kao i sto je bilo bez njega... neki dan recimo Barca onaj crveni, neke penale sto sviraju za ruku neke ne sviraju, kako koji sudija. Isto sad utakmica real i liverpool.. i cini mi se prije gola za 2-0, pravi faul na Mane'u cak kao i zadnji igrac i nista VAR.. a sjecam se da su Juventusu vracali da poniste gol 2min u nazad zbog nekog faula... Tako da je sve to dobro prokontano i kako da se i dalje gura onom kome to treba
user1599505759
Golman je u 16tercu zaštićen ko bijeli medo-svako ometanje je faul
Jupp
O čemu pričaš ti? Jesi gledao utakmicu opće? Prvi kontakt sa loptom je ostvario Bellingham, Ederson je zatim njega potkačio! Nemoj komentarisati ukoliko se ne razumiješ ili nisi očito vidio svojim očima!
huizju
Glupane nije u 16m bilo i nije bio prekrsaj idiote
user1599505759
Glupan i idiot si i to veliki!
miki30
Čist gol. Ovdje golman udario Bellinghama a ne suprotno.
Bulle
Pa đon brate, svirana opasna igra, način na koji je uzeo loptu nije dozvoljen, čist prekršaj.
user1614021941
Aj ba ne serite trebao se gledati var i to je to bio bi gol vjerovatno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti